Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az időmérő után kevés esélye maradt Michelisz csapatának a dobogóra

Az időmérő után kevés esélye maradt Michelisz csapatának a dobogóra

Szombaton délben tartották a TCR Europe idei utolsó versenyhétvégéjének időmérője. Az egyéni összetett dobogójáért harcoló Tassi Attila és Nagy Dániel közül előbbi örülhetett. Tassi ugyanis az első rajthelyet szerezte meg a Hell Energy Racing with KCMG Hondájában ülve. Ráadásul csapattársa, Josh Files a második helyről indulhat a délutáni futamon.

A M1RA, azaz Michelisz Norbert csapatában versenyző Nagy Dániel ezzel szemben csupán a nyolcadik lett, ami igen nehézzé teszi számára, hogy felkapaszkodjon az egyéni összetett dobogójára. Pedig a hétvégén a csapat színeiben a csapatvezető, Michelisz Norbert is elindul, ő az ötödik helyre kvalifikálta magát. Nagy abban bízhat, hogy a mostani eredménye a vasárnapi versenyen egy harmadik rajtpozíciót jelent számára. Az első verseny ma 17:30-kor startol, amit a Sport2 élőben közvetíti. Az összetettben egyébként Tassi áll jobban – jelenleg negyedik – 8 ponttal van elmaradva a Dusan Borkovicstól, míg Nagy Dániel 22 ponttal áll az ötödik helyen.