Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Weisz Fannit a férje irányítja, Keresztes Ildikónak fura lett a mosolya – A nagy bulvárszemle

Weisz Fannit a férje irányítja, Keresztes Ildikónak fura lett a mosolya – A nagy bulvárszemle
  • 2018. október 19., 8:08

A heti utolsó bulvárcsemege:

  • A Borsnak tűnt fel, Weisz Fannit mindenhová elkíséri férje, akinek úgy tűnik, ez a főállása. Könnyen lehet, hogy Péter nemcsak a hétköznapokban társa Fanninak, hanem a menedzsere is egy személyben. S így legalább több időt tud együtt tölteni élete szerelmével, mint más igát húzó férj.
  • A Blikknél öntött tiszta vizet a pohárba Keresztes Ildikó, akiről hetek óta pletykálják, kés alá feküdt, mivel a Szenzációs Négyes forgatásain megváltozott a mosolya. Ildikó most megelégelte a híreszteléseket, és elmondta, gyerekkora óta csikorgatja a fogait. “Akkor ezzel nem foglalkoztak az orvosok, nem mondták, hogy ez baj, hogy annyira elkopnak majd, hogy használhatatlanná válnak. Szerencsére még egészségesek a fogaim, de, ha még egy évet várunk, valószínűleg már baj lett volna.”
  • Most, hogy jobban van, arra készül Törőcsik Mari, hogy felköltözik a fővárosba. “Az időjárás nagyon befolyásolja az egészségi állapotomat, sokszor rosszul lettem a hirtelen melegtől. Nagyon megvsielt a folyamatos hőmérséklet-ingadozás, arra készülök, hogy felköltözöm egy időre Budapestre, mert Velemen ősztől már igen hideg van” – mesélte a Story magazinnak, amit a Blikk adott tovább.
  • Nagy Krisztián tavalyi szerepelője volt az X-faktornak, de labilis idegállapota miatt kénytelen volt feladni a versenyt. Most a Blikknek nyilatkozott arról, hogy azóta depressziós lett és emiatt pszichiátrián is kezelték, de újra fog indulni a tehetségkutatóban.
  • Muri Enikő és párja, Patonai Róbert pedig szakítottak, legalábbis ezt hámozta ki a Facebook-profiljukból a Ripost.

(borítókép: MTI Fotó: Kovács Attila)