Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szicílián ragadtak a WizzAir utasai egy hatalmas vihar miatt

Szicílián ragadtak a WizzAir utasai egy hatalmas vihar miatt

A Wizz Air törölte csütörtök Budapest-Catania járatát, ami több mint 200 utas hazajutását bonyolította meg – írja az Index. A fapados légitársaság ingyenes átfoglalást biztosít a lehető legkorábbi következő járatra, de még a legkorábbi járat is csak szombaton indul, és nagyon korlátozottan vannak rajta szabad helyek.

A portál rákérdezett a Wizz Airnél, hogy mit tesznek, hogy kárpótolják a pórul járt utasokat. A légitársaság azt írta, a járatot azért kellett törölni, mert a rendkívül viharos idő miatt a gép csak Palermóban tudott leszállni.

Az utasokat a vonatkozó jogszabályoknak és a Wizz Air szabályzatának megfelelően segítik, értesítik a változásról, részükre szállást és étkezési jegyeket, valamint a lehető legkorábbi következő járatra ingyenes átfoglalást biztosítanak. „A viteldíj teljes visszatérítését igénylő utasoktól azt kérjük, hogy a wizzair.com oldalon nyújtsák be igényüket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az utasok megkapják a szükséges információkat és szükséges segítséget. Bár az időjárási körülmények rajtunk kívül állnak, a Wizz Air minden érintett utas elnézését kéri az okozott kényelmetlenségért” –írta a portál.

Borítókép forrása: MTI / Kovács Tamás / Képünk illusztráció!