Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Durva konfliktus áll a Wellhello-tagok kilépése mögött

Durva konfliktus áll a Wellhello-tagok kilépése mögött

A Wellhello zenekarból a héten több tag is nyilvános Facebook-posztban jelezte, hogy kilépett és már nem tagja a csapatnak. A Wellhello (Fluor és Diaz) néhány nappal később kitettek egy közleményt Facebookra, amiben azt írták, hogy nem kell aggódni, csak annyi történt, hogy az utóbbi években egyre messzebb sodorta a tagokat egymástól az élet és úgy érezték, hogy „ez a kapcsolat már nem az igazi”.

A Lángoló Gitárok most azt írja: azóta kiderült, hogy a brigád egy része, amiről Fluor és Diaz beszélt, gyakorlatilag a teljes hangszeres szekciót jelenti, akikhez még csatlakozott a főhangmérnök és a monitorkeverős is. Ők egy közleményt is eljuttattak a blognak, amelyben tisztázták, hogy miért is történt a szakítás.

„Az Elnöki közleményre reflektálva, a Wellhello zenekar szeretné tisztázni, hogy a héten miért hagyták el a formációt hatan; Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő).

Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

A kilépések végleges oka, ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie.

Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból” – írták.

Borítókép:Fluor Tomi és Diaz a balatonfűzfői Beach Fesztiválon.MTI Fotó: Bodnár Boglárka