Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vége a sunyi, lapos, de irtózatos fingszagnak, mert itt a fingszagszűrő farmer

Vége a sunyi, lapos, de irtózatos fingszagnak, mert itt a fingszagszűrő farmer

Önnel is megesett már, hogy nem tudta visszatartani az altáji szellőt? Önt is elöntötte már az izzadt kétségbeesés, amikor a randevúján kénytelen volt elereszteni egy galambot, és attól tartott, hogy rászáll-e a partnere orrára? Szerencsére mindannyian fellélegezhetünk, ugyanis a szellentésnek mostantól csak a hangja lehet zavarba ejtő, mert itt a fingszagszűrő farmer, ami bár a szellentés hangját nem tompítja, de az aromáját annál inkább. 

Igaz, a szagszűrő farmer 100 angol fontba, átszámítva 36 ezer forintba fáj majd, de mindenképpen megéri a pénzét, főleg azoknak, akiknek a szellentés úgy jön, mint a postás: rendszeresen, de váratlanul.

A Shreddies által gyártott ruhadarabban szenet használó betét van, ami egyszerűen kiszűri a szagokat. A ruhagyártó cég szerint ezzel a farmerrel aztán bármilyen szociális tevékenységbe belekezdhetünk úgy, hogy közben nem kell déli izmainkkal erőteljesen visszanyelni a szellentést, csupán csak a hangját kell tompítanunk valahogy.

Ladies Flatulence Jeans

Shreddies flatulence filtering jeans feature a carbon lining which eliminates odours. The carbon lining gives increased protection and more freedom to enter social situations. When worn with Shreddies flatulence filtering underwear it offers a double layer of protection, giving i

A borítókép illusztráció. Forrás: Pixabay