Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Váratlan lépésre szánta el magát Marsi Anikó, Liptai Claudia lányának pedig már saját menedzser kell – A nagy bulvárszemle

Váratlan lépésre szánta el magát Marsi Anikó, Liptai Claudia lányának pedig már saját menedzser kell – A nagy bulvárszemle
  • 2018. október 18., 8:27

Bulvárbetevő kávé mellé:

Marsi Anikó: visszaköltözött budapesti lakásába

Marsi Anikó: visszaköltözött budapesti lakásába

Marsi Anikó: visszaköltözött budapesti lakásábaMarsi Anikó nagy elhatározásra jutott: a műsorvezetőnő visszaköltözött budapesti lakásába.Marsi Anikó nagy elhatározásra jutott: a műsorvezetőnő visszaköltözött budapesti lakásába.Marsi Anikó nagy elhatározásra jutott: a műsorvezetőnő visszaköltözött budapesti lakásába.Marsi Anikó nagy elhatározásra jutott: a műsorvezetőnő visszaköltözött budapesti lakásába.Marsi Anikó nagy elhatározásra jutott: a műsorvezetőnő visszaköltözött budapesti lakásába.

  • 2017 januárja óta Palik László ismét Mallorcán él két közös fiukkal, így Marsi Anikó azóta csak hétvégente láthatja szeretteit, ráadásul napi szinten kellett eddig Siófoki házukból Budapestre ingáznia a TV2 műsorvezetőjének. Éppen ezért úgy döntött meglépi a váratlant és visszaköltözik budapesti lakásába. – ájult el a Blikk.
  • Liptai Claudia lánya, a sportban kiváló eredményeket produkáló 12 éves Gesztesi Panka a jelek szerint aktív közéleti szerepre készül. Édesanyja menedzsere jelentette be, hogy immár a fiatal hölgyet is képviseli. Lehet olyan pályára készül, mint példaképe, Mihalik Enikő? – írta meg a Bors.
  • Hosszú évek óta betegeskedik a nemzet színésze. Utoljára szeptember közepén került kórházba, hogy megerősítsék az immunrendszerét, mert nagyon le van gyengülve a szervezete. Törőcsik Mari telefonon a HOT magazinnak úgy nyilatkozott: „Csak bízni tudok abban, hogy az egészségi állapotom novemberre megengedi majd, hogy visszatérjek a közönség elé” – számolt be a hírről a Blikk.
  • “Tudtam, hogy keveset alszom majd, de azt nem, hogy mennyire rosszul viselem a kialvatlanságot, milyen feszült leszek tőle, s hogy emiatt én is gyakran sírok majd. Azt nem [tudtam], hogy nehezen kezelem a sok sírást, a hajnali keléseket, a bezártságot, azt, hogy ennyire megváltozott az életem.” – idézi a Blikk a gyereknevelés nehézségeiről Story magazinnak panaszkodó Nyári Diát.

(borítókép forrása: Bársony Bence/TV2)