Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Magyaroknak üzent Chuck Norris

Magyaroknak üzent Chuck Norris

Chuck Norris hamarosan Budapestre fog látogatni a Magyar Baptista Szeretetszolgálat meghívására, egy november 24-i jótékonysági rendezvényre. A legendás színész a Blikknek üzenve elmondta, egyáltalán nem haragszik a róla szóló vicceket, sőt imádja őket. Mi több, sok vicces kijelentést és internetes mémet ők találnak ki a csapatával. A színész tudja, mennyire szeretik Magyarországon, és a feleségén keresztül azt is megüzente, hogy nagyon várja már a hazánkba érkezést.

„Erős baptista gyökerekkel rendelkezik, Magyarországon pedig imádják az emberek Chuck Norrist, ezért kerestük meg őt, s prédikál is majd” – árulta el a lapnak Szenczy Sándor, a szeretetszolgálat vezetője, hozzátéve: jegyek még kaphatóak.

A mozicsillag életében a hit és a jótékonyság fontos szerepet játszik, a kilencvenes évek óta egy harcművészeti iskolával és alapítványával segít hátrányos helyzetű gyerekeknek.