Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hátizsákjában maradt iratai buktatták le a futónő támadóját

Hátizsákjában maradt iratai buktatták le a futónő támadóját

Összeomlott a tárgyaláson és elsírta magát az a férfi, aki megtámadta az ultrafutónőt, Makai Viktóriát, írja a Blikk.

Makai Viktóriát futás közben támadta meg egy férfi, aki hajánál fogva rángatta magával a nőt egy közeli erdős részhez. Csakhogy Makai férje időközben ugyancsak futni indult, és meglátta őket a bokrok között. A futónő ekkor tudott megszólalni, és segítségért kiáltott férjének, aki odarohant, elrángatta a támadót, egyszer meg is ütötte, mire a férfi elmenekült.

„Az, hogy csak a fejemet ütötte, és mindig úgy forgatott, hogy háttal legyek, ne lássam az arcát, tudatosnak tűnt, mintha nem először csinált volna ilyet” – mondta az áldozat.

“Szexet akarok, úgyhogy kussolj” – ezekkel a szavakkal vetette rá magát támadója a magyar maratonistára

“Szexet akarok, úgyhogy kussolj” – ezekkel a szavakkal vetette rá magát támadója a magyar maratonistára Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy egy ismeretlen férfi kocogás közben megtámadta hazánk egyik legismertebb ultrafutóját, Makai Viktóriát. A Borsnak mesélt a részletekről. A futónő egy kevésbé forgalmas, nyugodt környéken kocogott, amikor észrevette, hogy egy férfi fut mögötte.

Csakhogy a támadó támadás helyszínén hagyta az iratait is tartalmazó hátizsákját, ami alapján a rendőrök könnyedén beazonosították a kétméteres férfit, akit másfél órával később a lakásán fogtak el a rendőrök.

A vádlott a tárgyaláson teljesen összeomlott, elsírta magát, amikor bevezették. Ügyvédje szerint nem tett vallomást, mivel nagyon zavart volt, egyébként büntetlen előéletű, rendezett családi helyzetű férfi.

Viktória azt nyilatkozta a Borsnak, reméli, a férfi megkapja méltó büntetését. A nő gyerekei annyit tudnak a történtekről, hogy édesanyjukat megtámadták, ennek feldolgozását óvodapedagógusok segítik.