Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Mihalik Enikő oda megy, ahol van kolbász és pálinka

Mihalik Enikő oda megy, ahol van kolbász és pálinka

A Békéscsabáról származó szépség már több mint 15 éve modellkedik, és egyre több időt tölt Magyarországon, de ez nem jelenti azt, hogy a visszavonulást fontolgatná.

„A szívem visszahúz kis hazámba. Imádom New Yorkot, de nagyon jól esik itthon lenni, és szeretném az eddigi tapasztalataimat ott megosztani, ahol a legtöbben hasznát veszik.

Meg hát, a kolbász és a pálinka, a kekszes-barackos Boci csoki és még sorolhatnám…”

– mondta a modell, aki a hazai és az európai piacon is szeretne majd dolgozni, erre ugyanis eddig nem igazán volt lehetősége.

Enikő nem tagadja, szeretne majd családot alapítani, megtapasztalni az anyaságot, de egészen addig, amíg meg tudja őrizni az alakját, nem mondd nemet a modellmunkákra sem. A modellnek ezzel valószínűleg nem lesz gondja, hiszen gyermekkora óta magas, vékony testalkattal rendelkezik, elmondása szerint akár 40-50 évesen sem mondd majd nemet a modellkedésre.

Sosem képzeltem, hogy a modellkedés után elengedem magam, és nem érdekel majd a külsőm… Szeretnék ma családot alapítani, megtapasztalni az anyaságot, de előtte még utazni, kihasználni a fiatal éveimet, az eddiginél is többet látni a világból.

(Blikk)