Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Cigarettacsikkeket nyomtak el a luxusfeleség kislányának karján, majd az utcán bántalmazták

Cigarettacsikkeket nyomtak el a luxusfeleség kislányának karján, majd az utcán bántalmazták

Minden szülő rémálma, ha bántják a gyermekét. A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Farkas Rita most személyesen is átélhette, miután legkisebb lányát, Lizát kamaszok bántalmazták a napokban Budapesten.

Liza nagyon népszerű a tinik körében, az egyik közösségi oldalon több ezren követik, tényleg szeretik. Soha senkinek nem ártott, nincs benne rossz szándék, nem is értem, miért őt nézték ki maguknak. Liza az egyik barátnőjével egy parkban ült, amikor fiúk egy csoportja körbevette őket. Először csak beszólogattak neki, majd egyre durvább sértéseket vágtak a fejéhez,

végül lefogták, majd égő cigarettacsikkeket nyomtak el a kezén.

Nem tudott elfutni, ráadásul sokkot is kapott szegénykém, nem is merte elmondani nekem. Napokig hosszú ujjúban járt. A barátnője küldte át nekem a fotót a karján lévő sebekről – mondta a Blikknek Rita, aki megdöbbent a történteken.

Ezzel azonban nem volt vége, Rita nem gondolta, hogy nem is telik el sok idő, s a lányát ismét bántják majd. Ezúttal egy másik társaság kötött bele.

Sírva hívott, hogy egy lány nem engedte be őt az egyik étterembe, elállta az útját, lökdöste, majd felpofozta, az ő barátai pedig videóra vették az egészet

– mondta a luxusfeleség, aki azonnal a helyszínre sietett, ahol leteremtette a támadót.

– Sajnálom, mert indulatos voltam, és csúnyán beszéltem akkor a lánnyal, de teljesen kiborultam. Később találkoztam a lány szüleivel is, akik bocsánatot kértek, és megígérték, hogy elbeszélgetnek vele. Liza szerencsére azóta jól van, a szükséges jogi lépésekről pedig gondoskodunk. Sajnos, nem tudok mindig ott lenni vele, és azt sem tehetem meg, hogy nem engedem sehova – mondta Rita.

(Forrás Blikk; borítókép: Viasat3/Sárosi Zoltán)