Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megszólalt a ceglédi kislány apja, akit szexuális erőszakkal gyanúsítanak

Megszólalt a ceglédi kislány apja, akit szexuális erőszakkal gyanúsítanak

Egy súly esett rá kislányára apja szerint arra a kislányra, akit még múlthéten szállítottak súlyos sérüléssel kórházba. A ceglédi telephelyen még most is látszik betonon a helye, ahol az egyik súly leesett a másikról.

Az apuka elmondása szerint sokkos állapotba került a balesettől, emiatt nem jutott eszébe, hogy mentőt hívjon, helyette maga vitte kórházba a kislányt. A gyerek a jobb oldalán, a combján és a bokáján sérült meg, ez lett gyanús a kórházban az orvosoknak.

„Amikor lehúztuk a nadrágját, az orvosok azt mondták, maguk megerőszakolták a gyereket” – mesélte az RTL Híradónak az anonimitását kérő apuka, aki családjával évek óta a ceglédi telephelyen él és dolgozik. A kórházból később szóltak a rendőröknek, akik nyomozást indítottak az ügyben, azóta az apától DNS-mintát is vettek.

Az apa szerint hiba volt, hogy nem hívtak mentőt, hiszen így ők is egyből látták volna, mi okozta a balesetet. Az apa arról is beszélt, hogy elképzelhetetlennek tartja, hogy bárki is bántotta volna a kislányt, mivel mindenki a sajátjaként szerette.