Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szerdától már nem lehet új lakástakarék-szerződést kötni

Szerdától már nem lehet új lakástakarék-szerződést kötni

Szerdát követően valóban bezárulnak a szerződéskötési lehetőségek a lakáskassza megtakarításra vágyók előtt. A Bank360 információi szerint a Fundamenta Lakáskasszánál csak a mai dátummal (2018.10.16.) köthető új ajánlat, arra számítva, hogy Áder János köztársasági elnök még kedden aláírja a módosítást, amely így szerdától lesz hatályos. A Fundamentánál az aláírt szerződések beküldésére 3 munkanap áll rendelkezésre. A Kamatbónusz és más akciók szintén addig maradnak, amíg az állami támogatás elérhető, utána kivezetik azokat.

Mint korábban megírtuk az OTP is jelezte kedd, azaz a keddi nap az utolsó a szerződéskötésre. A partneri szerződéskötés esetén a szerződés leadási határideje a szerződéskötést követő 2. munkanap. A szerződés megkötését követően a lehető leghamarabb, de legkésőbb október 31-ig kell megtenni az első befizetést.

Az Erste Bank esetében a hírek szerint a már aláírt, keddi dátummal ellátott ajánlatokat legkésőbb péntekig (2018.10.19.) kell eljuttatni a pénztárhoz.