Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Három kábítószerfüggő tinilánnyal szexelt egyszerre a galántai nevelőintézet pszichológusa

Három kábítószerfüggő tinilánnyal szexelt egyszerre a galántai nevelőintézet pszichológusa

Az intézetet bezárták, a pszichológust három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

A Vágbesztercei Járási Bíróság korábbi döntését hagyta helyben a Trencséni Kerületi Bíróság, vagyis három év felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a pszichológus, aki szexuális visszaélést követett el az azóta bezárt galántai Tiszta nap nevű nevelőintézetben – számolt be a fejleményekről a Noviny.sk.

A visszaélés három évvel ezelőtt történt, akkor, amikor a pszichológus az egyik kollégáját helyettesítette. Ahelyett, hogy a kábítószerfüggő ügyfelekre szigorúan vigyázott volna, alkohollal kínálta őket, és aztán részegen három lánnyal le is feküdt.

„Házasságon kívüli közösülést folytatott a kiskorú R.Ľ.-el, D.M.-el és V.L.-el. Miután megszabadultak a ruhájuktól, fogdosni kezdték egymást és aztán szexuálisan érintkeztek” – hangzott el a bírósági tárgyaláson.

A 32 éves pszichológus partnerei mindnyájan 17 évesek voltak. Állítólag egymás között a lányok még fogadást is kötöttek, ki fekszik le leghamarabb a pszichológussal. (via Parameter.sk)