Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bizarr ronaldós nemi erőszak-kekszet árul egy angol kávézó

Bizarr ronaldós nemi erőszak-kekszet árul egy angol kávézó
  • 2018. október 16., 16:38

Háborog a net népe, mióta egy angol kávézótulajdonos úgy döntött: bohócot csinál azokból a nőkből, akik Ronaldot szexuális erőszak elkövetésével vádolják. 

A worchesteri “Ízlésünk Portugáliája” étterem egy egészen megbotránkoztató dolgot választott, hogy kifejezze szimpátiáját a nemrég ismét nemi erőszak vádak keresztüzébe került Cristiano Ronaldo iránt: konkrétan kutyapózt megformáló kekszet sütött a kávézni kívánó vendégeknek.

Jose Goncalves tulajdonos szerint a hétfőn bevezetett finomságot egy nap alatt elkapkodták, és senki nem panaszkodott a tréfa miatt. Ellenben Lydia Johnsonnal, aki egy helyi szexuális bántalmazáson átesett női segítőközpontot működtet:

A nők ellen elkövetett erőszak és szexuális bántalmazás nem nevetség tárgya, még akkor sem, ha egyelőre nem bizonyított, hogy valóban elkövették őket. Sok olyan nő van, aki pontosan az ilyen cselekedetek miatt gondolja azt, hogy hiába beszél hasonló jellegű problémáiról, csak nevetség tárgyává válik.

Goncalves viszont teljesen biztos abban, hogy a portugál focista ártatlan, ezért gondolta úgy, hogy így is kiáll kedvence védelme érdekében.

“Az erőszak szót én egyszer sem írtam le, ez mind médiafelhajtás. Szimplán Ronaldo sütiként árultuk, nem értem mi ebben a probléma!” – nyilatkozta a helyi újságoknak.

(via Metro)