Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Négy változás a kezdőcsapatban, újoncot avat Rossi

Négy változás a kezdőcsapatban, újoncot avat Rossi

A pénteki athéni mérkőzéséhez képest négy helyen változott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata, amely 20.45-től Tallinnban az észt együttessel találkozik a Nemzetek Ligájában.

Marco Rossi szövetségi kapitány csapatában az 1-0-ra elvesztett athéni összecsapás kezdő tizenegyéből kikerült a sárga lapok miatt eltiltott Fiola Attila, illetve Bese Barnabás, Varga Roland és Kalmár Zsolt. Helyüket az újonc Baráth Botond, továbbá Lovrencsics Gergő, Nagy Dominik és Kovács István vette át.

A magyarok piros szerelésben lépnek pályára a mérkőzésen az A. Le Coq Arenában. A játékvezető a török Halis Özkahya.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:
Gulácsi Péter – Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Kádár Tamás, Baráth Botond – Nagy Ádám, Kleinheisler László – Nagy Dominik, Kovács István, Sallai Roland – Szalai Ádám

(MTI)

(Fotónkon: Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya (j), mielőtt megkezdődik a Finnország-Magyarország mérkőzés a labdarúgó Nemzetek Ligája első fordulójában, a C osztály 2. csoportjában Tamperében 2018. szeptember 8-án. (MTI/EPA/Mauri Ratilainen))