Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Négy bordáját szedette ki, és évtizedek óta hord fűzőt a világ legvékonyabb derekú nője

Négy bordáját szedette ki, és évtizedek óta hord fűzőt a világ legvékonyabb derekú nője
  • 2018. október 15., 15:53

A 31 éves német valóságshow szereplő, eredeti nevén Sophia Wollersheim nem kisebb dolgot vett a fejébe, mint hogy ő lesz a világ legkisebb derekú nője. Mára Beverly Hillsben él és Vegasra változtatta családnevét, de célja változatlan.

A nő dereka mára csupán 47 centiméter, amit többek között azzal ért el, hogy négy bordájától is megszabadult, emelett pedig majdnem minden nap órákig hordja kényelmetlen fűzőit.

A homokóra testalkat megszállotja kénytelen volt a műtét miatt Amerikába költözni, ugyanis az eljárás egész Németország területén illegális.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Finally…our custom made tumblers have arrived. Can’t wait to share it with all of you at our restaurant „Beji Sushi“. Coming soon….. #exited #vegetariansushi #bejisushi Follow @bejisushi 😉

Sophia Vegas (@officialsophiavegas) által megosztott bejegyzés,

De ő ezt nem bánta, és valószínű ízlésére nagy hatást gyakorolhatott az is, hogy annó Dusseldorf vöröslámpás negyedének vezéralakja volt a férje. Mára DJ-ként keresi a kenyerét, még Snoop Doggal is volt közös száma és látványosságként adja el testét különböző fotózások alkalmával. Rosszakaróinak pedig egész egyszerűen annyit üzen:

“Ez az én testem, az én életem, azt csinálok vele, amit akarok!”

(via Instagram, Daily Star)