Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Transzbodri: Kutyaként azonosítja magát a transzgender férfi, aki nőnek született

Transzbodri: Kutyaként azonosítja magát a transzgender férfi, aki nőnek született

Tony McGinn magát kutyaként azonosítja. Olyannyira, hogy szereti, ha Tony Barknak, azaz Ugató Tonynak neveztetni magát, és így is viselkedik. Kutyajelmezt hord, a férje pedig örül neki. 

A 30 éves transzeb nőként született, most Los Angelesben él férjével, Andrew-val, aki támogatja furcsa identitásában Tonyt. A pár 2009 óta van együtt, vannak biológiailag kutyának született kutyáik is, amiket ők csak “biokutyáknak” hívnak. Ennek ellenére Tony tökéletesen kutyának érzi magát, kutyafejet formázó maszkot hord és farkat, amit az emberi genetikai miatt nem tud csóválni, már csak azért sem, mert az egy felcsatolható farok, ami azelőtt egy

dildó volt.

Tony identitását azzal magyarázza, hogy a gyermekek imádnak állatokat megszemélyesíteni, ő viszont ebből a szeretetből nem nőtt ki. Véleménye szerint a kutyák a világ legtisztább (spirituális értelemben) lényei a földnek, ők a megtestesítői a tisztaságnak, a kötetlen örömnek, ő pedig ilyen akar lenni.

Andrewnak – aki férje mellett Tony gazdája is – könnyű dolga van akkor, amikor kedveskednie kell párjának. Elég csak eldobnia a labdát a házba, és Tony örömmel hozza vissza azt neki. S ha Andrew még jobban a kedvében akar járni, akkor megdicséri, hogy milyen jó kutya is ő.

Igaz, sosem terelik kapcsolatukat szexuális ösvényekre,

de nem ítélik el azokat a “szerepjátékosokat” sem, akik igen.

Ugató Tony és férje, Andrew játszanak egy kicsit.

Tony szerint mindenkinek azzá kellene válnia, akivé szeretne. Ennek más nem, csak a kreativitás szabhat határt. Bár rendkívül nagy hátrány, hogy a jelenlegi társadalmi berendezkedés nem bátorítja erre az embereket, sőt, ellenkezőleg.

Ugató Tony állítása szerint még nem érte negatív diszkrimináció, sőt, a legnegatívabb reakciót eddig még csak akkor kapta, amikor jelezte, részt vesz egy kutyashow-n. A reakció pedig csak annyi volt:

“De hát te nem is vagy kutya.”

(Via Daily Mail)