Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orvost kellett hívni a Survivor egyik játékosához

Orvost kellett hívni a Survivor egyik játékosához

Az Agila törzs tagja egy zsákmányszerzési játék után lett rosszul az RTL Klub realityjében. A fiatalember alig tudott járni, a lábai nem mozogtak, beszéde darabos lett, még a saját nevét sem tudta rendesen elmondani az őt vizsgáló orvosoknak, akik megállapították: Balázs kiszáradt.

Féltem a törzsbe való visszatérés pillanatától. Tartottam attól, hogy mérgesek lesznek rám, mivel már többször figyelmeztettek a megfelelő folyadékbevitelre, hogy igyak, igyak és igyak

– vallotta be az adásban Balázs, akit percekig locsoltak vízzel és folyamatosan itattak a segítők, majd további orvosi ellátásra is vitték, hogy szervezetének elektrolitszintje helyreálljon.

A kiszáradás ugyanis nem tréfa, extrém esetben az izmok bénulásához vagy akár halálhoz is vezethet. A Blikk megkereste a csatorna kreatív osztályvezetőjét, Rubin Kristófot, aki elmondta, felkészítik a veszélyes szituációkra a játékosokat:

Sajnáltam Balázst, mert valós, komoly rosszulléte volt. Nem pszichés probléma volt, tényleg majdnem kiszáradt, de valójában ő tehetett róla. Többszöri figyelmeztetés ellenére sem tartott be egy alapszabályt – magyarázta a Blikknek Rubin. – A játékosok részletes felkészítésen vesznek részt, hogy mi ehető a szigeten, hogy ügyeljenek a kellő folyadékbevitelre, és a kisebb sérülések, csípések ellátását is megtanulják.

(Forrás: Blikk; borítókép: RTL Klub)