Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Így dicsérte Tarlós Puzsért: a szakmája egyik legjobbja

Így dicsérte Tarlós Puzsért: a szakmája egyik legjobbja

Tarlós István reagált Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltségére az ATV Start című műsorában. A főpolgármester a jövő évi önkormányzati választáson ellene függetlenként induló Puzsérről azt mondta, szívesen nézi szatirikus műsorait, szerinte nagyon tehetséges ember

“Puzsér a saját szakmája az egyik legjobbja, ám a városvezetés az egy másik szakma.”

Tarlós saját újraindulásának hosszú ideig tartó lebegtetéséről is beszélt a műsorban. Azt mondta, szerette volna befejezni, hiszen közel 30 éve csinálja, amit csinál. “A saját életemet szerettem volna élni, és vannak pozíciók, amelyek ezt nem teszik lehetővé” – fogalmazott. A teljes műsor itt visszanézhető:

Mi

Mint arról a Zoom.hu is írt, Tarlósnak Puzséron kívül másik kihívója is akadt, méghozzá a parlamenten kívüli Magyar Liberális Párt elnökhelyettese, Sermer Ádám személyében. A politikus azt mondta, leporolják a párt 2014-es főpolgármester-jelöltje, Bodnár Zoltán programját, de a Zoom.hu-nak Sermer újdonságokat is ígért.

A Zoom.hu is írt arról, hogy szerdán jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök társaságában Tarlós István, a jelenleg második ciklusát töltő főpolgármester, hogy 2019-ben is elindul a választáson a Fidesz-KDNP támogatásával. Nem sokkal később Puzsér is bejelentette, hogy elindul. A Zoom.hu-nak adott interjújában azt mondta, nem akarja magát castingoltatni és nem akar senkinek megfelelni. Zöld programvíziója van:

Puzsér, a főpolgármester-jelölt: Nem érdekel, hogy a budapestiek mit szeretnének

Biztosan függetlenként indulna a főpolgármester-választáson? Nem méreti meg magát az ellenzéki előválasztáson a szélesebb körű támogatás reményében? Biztos, hogy függetlenként indulok. Milyen előválasztás? Ez csak egy kommunikációs blöff, egy nagy kamu. Mindig előadják az előválasztást, hogy ezzel revolverezzék a civil világot.

Borítókép: Tarlós István / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs