Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vajna Timi elköszönt a szőrtől, de nem biztos, hogy akarta

Vajna Timi elköszönt a szőrtől, de nem biztos, hogy akarta

Nagyon kevesen vannak azok a megélhetési Instagramozók, akik annyira kínosan, minden kreativitás mellőzve tudnak szponzori tartalmat előállítani, mint a nemzet Vajna Timije. 

Ezúttal az egyik lézeres szőrtelenítéssel (is) foglalkozó cég szolgáltatását ajánlotta Timi Insta-sztorijában egy olyan nagyszerű, vásárlásra ösztönző szlogennel, mint

“Bye Bye Szőr”

Persze Timó megmutathatta volna a dolgot működés közben, ha már azt állítja, hogy fájdalommentes, de minimum a végeredményt érdemes lett volna megosztani a publikummal, ám nem ez történt. A pár másodperce, gyorsan tovalibbenő sztoriban Timink nadrágban ül, kezében tartva az eszközt, mint egy mikrofont, vagy mint egy vibrátort, fenyegetően, mint aki határozottan bele fog énekelni, ha nem teljesítik a követeléseit.

Egy szó, mint száz, Timi inkább úgy fest, mint aki nem használná szívesen a fájdalommentes lézeres szőrtelenítés lehetőségét, viszont az korántsem biztos, hogy azért, mert valójában fájdalmas, vagy mert rosszul működik. Lehet, hogy csak azért, mert igazából kedveli a szőrt.