Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Pásztor Annának túl sok volt a szex, Bochkor Gábor összeomlott – A nagy bulvárszemle

Pásztor Annának túl sok volt a szex, Bochkor Gábor összeomlott – A nagy bulvárszemle

Az Anna and the Barbies énekese szeretne visszakerülni tiszta, áldott állapotába, Gregor Bernadett öregnek érezte magát férje mellett, Bochkor Gábornak pedig nem esik jól a válás – Itt a nagy bulvárszemle, amivel segítünk önnek a bulvárra szánt idejét optimalizálni. 

Pásztor Annak, az Anna and the Barbies énekesnője megértette, hogy miért környékezi a halál egy ideje. Ezért vissza akar kerülni a tiszta, áldott állapotba, elég a mocsokból.

…A két baba születése után, mint általában a nők, én is abban éltem, hogy mikor fogok újra aludni, mikor lesz időm leborotválni a lábamat, elmenni moziba Aztán elkezdtem látni az alagút végén azt az ént, ami valaha voltam. (…) Elkezdtem visszakapaszkodni: saját magam vagyok, nő, anya, talpra álltam. Akkor jött az őrült lázadás, a mindent bepótolás. Ráadásul negyvenhat éves vagyok, ezzel még a kapuzárási pánik is megérkezett. Jött a színes haj, a piercingek, a második tinédzserkoromat éltem. Bulizzunk még, és még, mert ki tudja, meddig bulizhatunk. A hedonizmus, az életzabálás, fékeveszett őrült táncba kezdtem, és a felszínesség felé mentem el. Habzó szájjal egy éven keresztül beszéltem nektek a szexről különböző formákban. Már a zenekarom is szólt: nem lehetne
néha kicsit másról is? Ez már sok.” – idézi az énekes vallomását a Bors.

Balsai Móni egyáltalán nem tartja magát szépnek. Őszintén beszélt arról, milyen megjegyzéseket kapott pályafutása során, ám mindezek ellenére tudja, mi tesz jót a megjelenésének. A Story magazinnak adott interjújában a színésznő elmondta, hogy számos megjegyzést kapott a külsejével kapcsolatban – írja a Blikk.

“Nagyon sokszor megkaptam indoklásként, hogy „nem vagyok semmilyen”, vagy „se nem csúnya, se nem szép”, különben „sincsenek rajtam erős személyiségjegyek, engem nem lehet észrevenni”… Persze, egyáltalán nem bánom, ha nem ismernek fel az utcán, mert magánemberként nem szeretek kitűnni.” – vallott őszintén Balsai Móni.

Bochkor Gábor teljesen összeomlott a válása miatt – közli a Blikk. A rádiósműsorvezetőt nagyon megviselte Várkonyi Andreával való kapcsolatának vége. A sztárpár egyik ismerőse a Story magazinnak elmondta, hogy Gábor imádja közös gyermeküket, Nórit. Miatta épített fel egy világot, aminek ő volt a védelmezője, ám a válással ez a világ összeomlott.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor több héten át titkolta, hogy szerelmük véget ért, s mindketten úgy tettek, mintha minden a legnagyobb rendben lett volna, holott ez egyáltalán nem volt így.

Közben Várkonyi Andreát a közértben is Bochkor Gáborról kérdezik:

“Tizennégy éven át voltam a TV2 Tények című műsorának arca, utána más műsorokban szerepeltem, ott voltam minden este az emberek nappalijában. Ettől pedig azt érzik sokan, hogy ismernek. Az utcán, a boltban is megállítanak és elmondják a véleményüket a magánéletemről. Gáborról kérdeznek, vagy egyszerűen elmondják, mit gondolnak a szakításunkról, furcsa. Szerencsére vannak barátaim, akikkel megbeszélem az ügyeimet, úgyhogy érzelmileg egyébként rendben vagyok.” – mondja Andrea. Bár, állítása szerint jól van, szüksége van egy külső szemlélőre, aki átsegíti ezen a nehezebb időszakon: pszichológushoz jár az amúgy pszichológusi végzettséggel rendelkező híradós – írja a Bors.

Gregor Bernadett öregnek érezte magát a férje mellett.

“Attilával két és fél év van köztünk, én vagyok az idősebb. Ez pedig borzasztó. Nekem ez szörnyű volt, még sírtam is miatta. Teljesen kiborultam, hogy öreg vagyok” – idézi a Bors a 46 éves színésznőt.

Gregor Bernadett és Szarvas Attila titokban vetett véget házasságának néhány héttel ezelőtt. Az okokról Attila írt Facebook-oldalán, persze nagy körvonalakban.