Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Leharapta barátnője fülét, mert az lopással vádolta meg egy étkezdében – videó

Leharapta barátnője fülét, mert az lopással vádolta meg egy étkezdében – videó
  • 2018. október 11., 17:03

A két ittas nő először ordított, majd verekedni kezdett az egyik brit kebabosnál, ami annyira elfajult, hogy az egyik nő leharapta barátnője fülét

Az erős eufemizmussal cicaharcnak hívott esemény a dél-wales-i Newport egyik kebabos gyorséttermében történt, ahova még kedélyesen cseverészve érkezett meg a 27 éves Victoria Burgess, és 31 éves barátnője, a későbbi áldozat, Jenna Edwards.

A történet akkor fajult el, amikor Jenna rászólt Victoriára, hogy ne lopjon. A Daily Star cikke szerint legalábbis, ugyanis az esetről készült videóban is csak torz sikításokat lehet hallani, valamint annyit, hogy “Victoria, szállj le rólam!”:

A két nőt végül sikerült szétválasztani. A fájdalomtól félájult áldozat nem emlékszik hogyan fajultak idáig a dolgok, de a felvételen is látszik, hogy a támadó a végén a földre köpi a fület. A leharapott részt ezek után az étterem hűtőjébe tették, amíg a mentősök kiértek, hogy vissza lehessen varrni.

Van egy olyan érzésünk, hogy ezt a barátságot már nem lehet helyrehozni.

(via Daily Star)