Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Évek óta vízben lehetett az emberi csontokat rejtő autóroncs

Évek óta vízben lehetett az emberi csontokat rejtő autóroncs

A Zoom.hu is beszámolt róla, hogy szerdán éjjel kezdték meg Dunakeszin egy autóroncsnak a Dunából való kiemelését, amiben emberi csontokat találtak.

Az Index kérdésére a rendőrség elárulta, hogy a roncsot egy környékbeli lakos fedezte fel a Dunában, ő tett bejelentést. A katasztrófavédelem búvárai emberi csontokat fedeztek fel az autóroncsban, ezért kiemelték a kocsit a víz alól.

Dunakeszi, 2018. október 11.
A Dunából kiemelt autóroncs mellett helyszínelnek rendőrök Dunakeszin 2018. október 10-én este. A blikk.hu és az index.hu internetes hírportálok információi szerint a katasztrófavédelem búvárai emberi csontokat találtak a roncsban, amelyet egy környékbeli lakos fedezett fel a folyóban.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A roncs már évek óta a vízben lehetett, bűncselekményre utaló körülmény pedig eddig nem merült fel, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. A roncsot és az emberi maradványokat szakértőknek adták át. (via Index)

Birítókép: MTI Fotó: Mihádák Zoltán