Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szavazásra szólította fel rajongóit Rihanna

Szavazásra szólította fel rajongóit Rihanna

Miután Taylor Swift megtörte a csendet azzal kapcsolatban, hogy kire is fog szavazni a novemberi időközi választásokon, Rihanna is belelendült a kampányolásba, és kiposztolta az Instagram-oldalára, melyik államban meddig lehet regisztrálni. „Jó reggelt Amerika. Ki van már ébren ma reggel? És ki az, aki éber? ”– írta közösségi oldalán a sztár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

GOOD MORNING AMERICA ☀️ Who is awake this morning? And who’s woke? Cause today is an extremely crucial day to the future of America!!! Today is the last day in 14 states to REGISTER TO VOTE… I’m talking to you ARIZONA, ARKANSAS, FLORIDA, GEORGIA, INDIANA, KENTUCKY, LOUISIANA, MICHIGAN, MISSISSIPPI, NEW MEXICO, OHIO, PENNSYLVANIA, TENNESSEE, TEXAS. You have 1 job today and that is to properly register to vote. I don’t care what responsibilities you have today, there’s no greater responsibility than being in control of your future and the future starts NOW!! We don’t have time, no procrastinating, don’t let the discouragement take you off coarse, that’s not how my people or my generation will go down…this is the loudest way to make your voice heard! REGISTER TODAY! Let’s go!!! 💪🏿💪🏿💪🏿 Go to Vote.org to register and to double and triple check that you are properly registered!

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Tekintve, hogy az énekesnő a „woke” kifejezést használta, amely a politikai értelemben vett éberséget jelenti (és a progresszív oldal egyik legkedveltebb kifejezése, olyannyira hogy 2017-ben az oxfordi szótárba is bekerült), nem olyan nehéz kitalálni, hogy kire teszi majd le a voksát.

Borítókép forrása: Facebook