Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Még mindig Vona Gábor az elnök a Jobbiknál

Még mindig Vona Gábor az elnök a Jobbiknál

Már öt hónapja túl van a Jobbik a választások utáni tisztújító kongresszusán, melyen új elnököt választottak Sneider Tamás személyében, Vona Gábor volt elnök vloggernek állt, a párt és a parlamenti frakció pedig nem mellesleg kettészakadt a Mi Hazánk mozgalomba tömörült radikálisok kiválásával.

Ám a Jobbik honlapján, a jobbik.hu-n, még mindig Vona Gábor a pártelnök. Viszont az elnökség tagjai közt alatta Sneidert is elnökként nevezik meg – legalábbis ez a helyzet, ha a “Jobbikról” menüpontba lépünk. Az elnöki köszöntő viszont még mindig Vona Gábor tollából olvasható, ahogy az az alábbi, 2018. október 10-én készült képernyőmentésen is jól látszik:

Forrás: jobbik.hu

A figyelmetlenség azért is feltűnő, mert időközben maga a honlap rendszeresen frissül, napi több hír is felkerül: megírták természetesen azt is, hogy tisztújítás volt és új elnök van, az elmúlt öt hónapban pedig azóta további csaknem 200 új hír került fel.