Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kis híján megismétlődött az olaszliszkai lincselés

Kis híján megismétlődött az olaszliszkai lincselés

Nem sokon múlott, hogy megismétlődjön az olaszliszkai tragédia. Szombat délután egy autós elütött egy takarásból elé lépő gyereket Encsen. A nő kiszállt az autójából, hogy a gyerek segítségére siessen, erre a kislány összeszaladó rokonsága a nőre támadt, bántalmazták és az autóját is megrongálták.

A boon.hu-nak nyilatkozó helyiek elmondták, hogy a nőnek kiverték egy fogát is, és a vele lévő vejét fojtogatták, a nagyobb bántalmazástól egy utcabeli nő igyekezett védeni az autóst. A portálnak arról is beszámoltak, hogy

“Életveszélyesen megfenyegették, így aludni sem mer otthon, Fügödön, míg a lakását éjszaka rendőrök felügyelték, mivel felgyújtással fenyegették meg, továbbá a hölgy gyermekének a halálát ígérték, így rokonainál lakik jelenleg átmenetileg, nem mer a saját otthonában aludni.”

A rendőrség megerősítette, hogy egy nő elgázolt egy gyermeket, akit kórházba szállítottak súlyos sérülésekkel. A sofőr bántalmazásáról úgy nyilatkoztak a boon.hu-nak, hogy “egy 19 és egy 27 éves helyi férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként rongálás vétség, valamint garázdaság- és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, illetve őrizetbe is vették őket.”