Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Interjút adott Kálmán Olgának a kirúgott szívsebész meghalt betegének a felesége és lánya

Interjút adott Kálmán Olgának a kirúgott szívsebész meghalt betegének a felesége és lánya

Kálmán Olga interjút készített annak a férfinak a feleségével és lányával, aki meghalt nemrég halt meg, miközben a szívműtétjére várt. A riporter Facebook-oldalán közzétett felvételen a hozzátartozók elmondták, hogy a haláleset óta senki sem kereste meg őket azzal, hogy személyesen részvétet nyilvánítson a történtek miatt.

Azt megerősítették, hogy a férfi június 30-án járt először a kórházban, ekkor végezték el az első vizsgálatot. Ekkor nem Székely Lászlóval találkoztak, hanem egy kollégájával, Székellyel csak augusztus végén találkoztak.

A szívsebész elmondta nekik, hogy egy nagyon kockázatos műtét várható és a beteg közvetlen életveszélyben van, de ez az egyetlen opció a túlélésre. A műtéttel kapcsolatban azt mondták nekik, hogy arra az implantátum elkészülte után kerülhet sor és ez nagyjából egy hónapot vesz igénybe. Ezek után várták az értesítésre, hogy elkészült az implantátum, de a férfi nagyon rosszul lett és meghalt.

A kórházat folyamatosan keresték, de csak Székely asszisztenséig jutottak el, aki türelmet kért, hogy fogják őket tájékoztatni. Ez a mai napig nem történt meg.