Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Marad a börtönben az eltűnt villanyszerelő meggyilkolásával gyanúsított férfi

Marad a börtönben az eltűnt villanyszerelő meggyilkolásával gyanúsított férfi

További két hónapig a rácsok mögött marad a nyomtalanul eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő, Mácsik Zoltán megölésével gyanúsított É. Imre – írja a Blikk. A Győri Járásbíróság nyomozási bírója ugyanis december 11-ig meghosszabbította a férfi letartóztatását.

A gyanúsított ügyvédje elmondta, hogy védence nem omlott össze a bíró döntése után. “Mivel a családja is nagyon mellette van, így fizikailag és lelkileg is tartja magát Imre, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudná pontosan: amennyiben bűnösnek találják, ő már valószínűleg élve nem hagyja el a börtönt.” közölte – dr. Bagó Ottó ügyvéd, aki biztos benne, hogy a másik eltűnt villanyszerelő, Orlik Vilmos megölésével is hamarosan meggyanúsítják védencét.

Mint korábban írtuk, még márciusban tűnt el Mácsik Zoltán villanyszerelő. A mosonmagyaróvári férfiról az volt az utolsó információ, hogy találkozott korábbi munkáltatójával, aki nagyjából hárommillió forinttal tartozott neki.

Egy Győr melletti benzinkúton látták őket utoljára, ahonnan mindketten a kocsijaikkal távoztak. Az építőipari vállalkozót kihallgatták, de – vélhetően nyomozástaktikai okokból – ekkor még elengedték. Aztán É. I.-t egy hét múlva az egyik szombathelyi hipermarket parkolójában teperte le a rendőrség, ahova az egyik munkatársa vitt neki pénzt. A férfinak 3 évvel korábban egy másik villanyszerelővel is elszámolási vitája volt, aki szintén eltűnt.