Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Molinót tett ki a Parlamentre a Párbeszéd és a DK

Molinót tett ki a Parlamentre a Párbeszéd és a DK

Így tiltakoznak Erdogan látogatása ellen.

Erdogan hivatalosan Áder János köztársasági elnök meghívására érkezik, de korábbi tervek szerint a török fejlesztési pénzekből felújított budapesti Gül baba türbéje átadása miatt jön Budapestre. Recep Tayyip Erdogan török elnök gyakorlatilag bárhová elutazik, ami a dicső oszmán múltra emlékezteti Törökországot. Budapesti látogatásakor azért Áder Jánossal és Orbán Viktorral is találkozik majd.

A Párbeszéd képviselői is várják a török nép felkent vezérét, az alábbi molinót rakták ki a Parlament épületére.”Erdogan látogatásával Orbán Viktor folytatja azt az utat, amin európai demokratikus országok vezetői helyett olyan diktátorokat fogad, mint Vlagyimir Putyin vagy Recep Tayyip Erdoğan. Olyan állami vezetőket, akiknek nem az országuk szabadsága a fontos, nem az emberek jóléte a fontos, hanem az, hogy eszközöket nem ismerve bebetonozzák a hatalmukat és elnyomó rendszereket építsenek ki… ” – mondta Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője a parlament előtt tartott sajtótájékoztatón.

A Demokratikus Koalíció képviselői sem tétlenkedtek, mutatjuk az ő molinójukat: