Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bochkor Gábor egy fiatal lánnyal vigasztalódik szakítása után

Bochkor Gábor egy fiatal lánnyal vigasztalódik szakítása után

Múlt héten írtuk meg, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea nyár óta külön él, s bár szakításuk nem végleges, a legfrissebb hírek szerint már mindkettejük mással vigasztalódik.

Egy nála jó­val fiatalabb nő tűnt fel mellette az elmúlt hónapokban. Azt nem tudni, mennyire komoly, de az biztos, hogy bensőséges az új kapcsolat

– közölte a Borssal egy bennfentes.

A Bors azt is megtudta, ki a szóban forgó lány, hogy hívják és hány éves, de ezeket az információkat az érintettek védelmében nem oszthatták meg olvasóikkal. Mivel Andrea és Gábor kapcsolata baráti maradt, valószínűleg az új partnereket sem titkolják egymás előtt. Ez különösen annak fényében valószínű, hogy korábban sem telepedtek rá egymásra.

Várkonyi Andrea pedig állítólag egy kollégájával került közelebbi kapcsolatba. A jóképű, rendkívül művelt férfi külsőre hasonlít is a fiatal Bocsira. A Bors megkereste a férfit, az érintett férfi viszont határozottan tagadta értesülé­seiket, s azt külön kérte, hogy semmilyen körülmények között ne említsék a nevét.

(Bors)