Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az Aranyélet teljes harmadik évada megnézhető lesz az HBO GO-n

Az Aranyélet teljes harmadik évada megnézhető lesz az HBO GO-n

Az HBO saját gyártású és hatalmas sikert arató magyar sorozata, az Aranyélet elérkezett utolsó, azaz befejező évadához – ugyan ez a rossz hír, a jó viszont az, hogy a rajongók számára megvan a hétvégi program. 

Most vasárnap, október 14-én indul az Aranyélet harmadik, egyben utolsó évada, amelynek – a korábbi évektől eltérően – az összes epizódja egyszerre elérhetővé válik az HBO GO-n.

Tehát, akik nem akarnak várni a epizódokra (minden vasárnap este nyolctól az HBO-n), látogassanak el az HBO GO honlapjára, kezdjék előfizetésüket az ingyenes próbahónappal, és már mehet is a sorozatdara.

Mi már megnéztük a befejező évad első négy részét, s hogy mit gondolunk róla, azt itt tessék elolvasni:

Az Aranyélet a Repülős Giziket lecserélte Mészáros Lőrincekre

Az Aranyélet a Repülős Giziket lecserélte Mészáros Lőrincekre A HBO sorozata folytatja a szociológiai mélyfúrást a magyar rögvalóságban, a fúró pedig most az oligarcha-toronyból indul. Spoliermentes kritika az Aranyélet harmadik évadának első négy részéről.

Az előzetes pedig alant nézhető: