Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lezárásokra lehet számítani Budapesten a hétvégén

Lezárásokra lehet számítani Budapesten a hétvégén

2018. október 6-án szombaton és 7-én vasárnap reggel 6.00 és 15.00 óra között forgalmi változások lesznek Budapest több útján a 33. SPAR Budapest Maraton Fesztivál miatt. 21 év után új helyszínen lesz a maraton rajtja és célja, a Városliget helyett az ELTE Lágymányosi Campusánál dördül majd el a startpisztoly. A fennakadások elkerülése érdekében az autósoknak, ha tehetik, érdemes kicsit korábban útnak indulniuk, és indulás előtt ajánlott megtekinteni a www.forgalmivaltozasok.hu honlapot.

Október 6-án a legfontosabb forgalmi változások a következők lesznek: A rendezvény miatt forgalmi változásokra kell számítani Budapesten többek közt

  • a Fő utcában, a Lánchídon 15:30-17:00 között,
  • illetve a Műegyetem rakparton 14:30-17:00-ig.
  • Ezen kívül lezárásra kerül a Budai alsó rakpart (az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között) 10:00-17:00 között
  • illetve a Pesti alsó rakpart teljes egészében 15:00-17:00 között.

    Október 7-én pedig ezekre a változásokra kell figyelni: A rendezvény miatt forgalmi változásokra kell számítani Budapesten többek közt

  • a Dombóvári úton, a Budafoki úton (a Hauszmann Alajos utca és Bogdánfy út között), a Mozaik utcában, a Szentendrei úton (a Reményi Ede utca és a Bogdáni út között), az Árpád hídon, a Margit hídon, az Újpesti rakparton, a Lánchíd utcában, az Attila úton (az Alagút és Lánchíd utca között), a Bem rakparton, a Fő utcában, a Lánchídon és Szabadság hídon 9:00-15:00 között.
  • Ezen kívül lezárásra kerül a Budai alsó rakpart (a Tavasz utca és a Pázmány Péter sétány között) 6:00-13:00 között
  • illetve a Pesti alsó rakpart teljes hosszában 7:00-15:00 között.

(MTI)

Borítókép forrása: MTI / Mohai Balázs