Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szülei ezer dolláros megtakarítását darálta le egy két éves kisfiú

Szülei ezer dolláros megtakarítását darálta le egy két éves kisfiú

A két éves Leo Belnap véletlenül ledarálta szülei 1060 dolláros megtakarítását, amelyet egy éven keresztül gyűjtöttek kedvenc amerikai focicsapatuk, a utahi egyetem meccseinek éves bérletére.

BB on Twitter

@TorranceMcClell @Utah_Football We separated from the bills. How’re the Cubs BTW?

Leo gyakran szokott segíteni édesanyjának a felesleges papírszemét ledarálásában, bizonyára ezért tett hasonlóan amikor meglátta a dollártömbbel teli borítékot az egyik asztalon. A szülők Ben és Jackee, pont egy héttel ezelőtt érték el a kívánt összeget, így nagy boldogan indultak előkeresni azt. Arra azonban nem számítottak, hogy az iratmegsemmisítő tárolójában találják összekuporgatott vagyonukat.

Először elég idegesek lettek a veszteség miatt, de Ben hozzátette:

Előbb-utóbb biztosan nagyon vicces lesz majd visszaemlékezni.

Az USA Pénzügyminisztériuma egyébként hajlandó megtéríteni a megrongálódott papírpénzeket, azonban ilyen mértékű kárt évekig tarthat helyrehozni a házaspárnak.

BB on Twitter

So me and my wife had been saving up to pay for our @Utah_Football tickets in cash. We pulled our money out yesterday to pay my mom for the season… Well we couldn’t find the envelope until my wife checked the shredder. Yup. 2 year old shredded $1,060.

(Metro, borítókép: Ben Belnap@Twitter)