Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szétköltözött Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea

Szétköltözött Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea

A Blikk tudomása szerint válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata, tizenkét együtt töltött év után .

A TV2 műsorvezetőnője még a nyáron költözött el korábbi közös otthonukból és vitte magával kislányukat, Nórit is. A hónapokkal ezelőtti szakítás teljes titokban zajlott, a legszűkebb környezetükön kívül senki nem tudta mi történt – bár árulkodó, hogy a közösségi oldalakon jó ideje nem posztoltak közös képet.

Sosem lehetett arról hallani, hogy komolyabb probléma lett volna közöttük. Ez persze, annak is köszönhető, hogy sok olyan dolgot, amelyen más párok összevesznek, ők előre tisztáztak. Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor ugyanis mindig külön kasszán volt, és a műsorvezetőnő kijelentette, nem akar újra férjhez menni.

Én voltam 30-31, ő tíz évvel idősebb, amikor összejöttünk. Mindenkinek volt már saját egzisztenciája, saját bankszámlája, ahova a fizetését kapta. Ezt mi nem raktuk össze, nem mondtuk azt, hogy akkor most legyen egy vödörben az összes pénz. Én utálnám azt, ha vennék egy csizmát, akkor nekem sunnyognom kellene vagy be kellene számolnom erről

– magyarázta alig néhány hónappal ezelőtt a Joshi, a legjobb barát című műsorban Andrea.

A hírrel kapcsolatban megkeresték Várkonyi Andreát és Bochkor Gábort is, akik közös választ küldtek:

A hír ígaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük!