Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Milliókat buktak Kabát Petiék az amerikai nyaralásukon

Milliókat buktak Kabát Petiék az amerikai nyaralásukon

Rémálom lett Kabát Péter és családja álomnyaralásából. A sztársportoló és kedvese, Róka Adrienne az Egyesült Államokba utazott a nyáron, s bár a kint töltött idő fantasztikus volt, a hazaút pokolira sikerült.

Eredetileg tíz napot pihentünk volna New Yorkban, végül kettővel tovább maradtunk. Hazafelé, a reptérre tartva jött egy e-mail-üzenet, hogy törölték a járatunkat.

– mesélte a Blikknek Kabát Péter, akinek három opciót ajánlottak fel a probléma megoldására: hogy foglalnak nekik jegyet egy másik járatra, azonban ebben senki nem állt rendelkezésükre; a másik, hogy 500 ezer forintig állják a jegyünket egy másik járatra, a harmadik pedig, hogy repüljünk egy héttel később. Muszáj volt azonban azonnal hazajönnünk a munkám miatt.

Nem volt tehát más választásuk, mint komoly összegért venni maguknak új jegyeket.

A testvérem és a családja is velünk volt, így öt helyet kellett kifizetnem, ami másfél millióba került. Mondanom sem kell, nem így terveztünk anyagilag. Nagyjából tízezer forintunk maradt. Kellemetlen volt az egész, kiszolgáltatottnak éreztük magunkat

– emlékezett vissza Peti.

A sztárpár persze, nem akarta annyiban hagyni a dolgot, hiszen rengeteg pénzt buktak a légitársaság miatt.

Nem elég, hogy új jegyet kellett venniük, az a pénz is a kukában landolt, amelyekért az eredeti jegyeket vették. Ráadásul a szállodában is plusz egy éjszakát kellett maradiuk, így összesen legalább kétmillióba került a nyaralás, mesélte Adrienne.

A pár azóta felvette a kapcsolatot a légitársasággal és a fogyasztóvédelemmel is, de hónapok alatt sem sikerült semmit elérniük, ráadásul a légitársaság becsődölt és megszűnt. Elmondásuk szerint a gép is borzalmas állapotban volt, amikor Peti nekihajtotta a fejét az ablaknak, leesett a kerete, és a 9 órás úton még egy pohár vizet sem adtak nekik.

(borítókép: Kabát Péter@Instagram)