Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hajjal versenyez Cseh Laci, Istenes Bence megmutatta az édesanyját – A nagy bulvárszemle

Hajjal versenyez Cseh Laci, Istenes Bence megmutatta az édesanyját – A nagy bulvárszemle

Konyhai balesetet szenvedett Varga Izabella, a Barátok közt Nórája – írta meg a Blikk. Napokkal ezelőtt lángoló olaj fröccsent a kezére, tudatta követőivel Instagram oldalán. A kétgyermekes édesanya naponta jár kötözésre, hiszen egyelőre a sebet nem lehet szabadon hagyni. “A legjobb kezekben vagyok, de a gyógyulás hosszadalmas lesz…” – írta. Nagy eséllyel a sorozat munkálatait is felforgatja a váratlan esemény, azonban erről még nincsenek hivatalos információk.

Szabó Győző elárulta, a Gáspár nevet tervezik adni születendő második gyermeküknek. “Ezzel a névvel lehet Gazsinak becézni, és ha majd kicsit erélyesebben kell rászólni, akkor a Gáspár kellőképpen komolyan hangzik.” – Blikk

Istenes Bence megmutatta édesanyját rajongóinak, aki elképesztően fiatalos nagymama a közzétett képen:

Es wär schön blöd nicht an Wunder zu glauben ❤️❤️❤️ | Jó nagy hülyeség lenne nem hinni a csodákban… #family #mom #edesanyam #love #myson #natan #wonder #blessed #mercedes #reklam

20.4k Likes, 19 Comments – Istenes Bence (@benistenes) on Instagram: “Es wär schön blöd nicht an Wunder zu glauben ❤️❤️❤️ | Jó nagy hülyeség lenne nem hinni a…”

Cseh László a megszokottól eltérően, hajjal vág neki a budapesti úszó-világkupának. A négyszeres olimpiai ezüstérmes sportoló borotvált feje védjegyévé vált, azonban most “még kicsit többet kell edzenem, hogy meglegyen a borotválás, jobb formába kell lendülnöm” mesélte a Blikknek.

Valamint korábban megírtuk, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea hónapok óta külön él, valamint Kabát Péter milliókat bukott az amerikai nyaralásán.

(borítókép: Istenes Bence Facebook)