Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szorul a hurok a szlovák újságírógyilkosság megrendelője körül

Szorul a hurok a szlovák újságírógyilkosság megrendelője körül

Megeredni látszik a nyelve annak az A. Zoltánnak, akinek a Kuciak-gyilkosságban közvetítő szerepet tulajdonít a rendőrség és aki a gyanúsítottak közül egyedüliként hajlandó együttműködni a hatóságokkal.

A Parameter.sk információ szerint a komáromi vállalkozó vallomást tett, amelyben elmondta, a gyilkosságot Marián Kočner rendelte meg. A DenníkN. sk portál értesüléseit a nyomozó hatóság emberei is megerősítették.

A maffiakapcsolatokkal is vádolt Kočnert egyelőre még nem vádolták meg gyilkosságra való felbújtással, a rendőrség még a bizonyítékokat gyűjti be. A. Zoltán a vallomásában megjegyezte, hogy Kočner szerepéről Alena Zs. beszélt neki, aki a végrehajtás lebonyolítása miatt hozzá fordult.

Az már rögtön a tragédia után kiderült, hogy Kočner tavaly megfenyegette Kuciakot, amiért az újságíró feljelentést is tett. Ezt akkor a rendőrség lesöpörte az asztaláról.