Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Viharos széllel búcsúzik a szerda – holnaptól javul az idő

Viharos széllel búcsúzik a szerda – holnaptól javul az idő

Szerdán többfelé szeles, gyakran felhős idő ígérkezik, számottevő csapadék az ország jelentős részén nem valószínű, legfeljebb északon fordulhat elő kisebb eső, zápor.

Csütörtökön már kellemes őszi idő ígérkezik az ország nagy részén, sokat fog sütni a nap, csapadék nem várható. Az északnyugati szél csak néhol élénkülhet meg. A csúcshőmérséklet 15-20 fok között alakul.

Pénteken országszerte szinte zavartalan lesz a napsütés. A délkeletire forduló szelet északnyugaton kísérhetik élénk lökések. A csípős hajnal után délutánra sokfelé 20 fok közelébe melegedhet a levegő.

Szombaton kitart a napos, enyhe őszi idő, délen-délkeleten 23-24 fokig melegedhet a levegő. Délután nyugat-délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de estig csapadék nem valószínű. A délkeleti szél többfelé feltámadhat.

Vasárnap a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett elszórtan számíthatunk esőre, záporokra. Még többfelé marad a szeles, enyhe idő 18-24 fokos maximumokkal.

(Időkép)