Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Zalatnay Cinit csimbókos haja miatt támadják rajongói – A nagy bulvárszemle

Zalatnay Cinit csimbókos haja miatt támadják rajongói – A nagy bulvárszemle

Zalatnay Cini ápolatlanul jelent meg érsekújvári koncertjén, haja csimbókokban lógott, ruhája pedig nem volt éppen megfelelő a testalkatához – írja a Blikk. A művésznő azonban nem hajlandó komolyan venni a vádakat.

Elképesztő népszerűségnek örvend a fiatalok körében Vasvári Vivien. A Feleségek luxuskivitelben szereplője közönségtalálkozót szervezett, amelynek igazi lezser, kerti parti hangulata volt. “Nagyon jólesik, hogy ennyien keresnek és kedvelnek!” – mesélte.

Rockdívaként tündököl Schobert Lara a Hooligans új videóklipjében. Az egész család odavan a bandáért, ezért semmilyen honoráriumot nem fogadtak el cserébe. – írja a Blikk.

Film készül Bud Spencer életéről – jelentette be fia, Giuseppe Pedersoli. Az alkotás különlegessége az lesz, hogy a mozi a művész filmes pályafutása előtti időkről szól majd.