Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Már a 100 milliót is meghaladta a VV Fanni utáni kutatás

Már a 100 milliót is meghaladta a VV Fanni utáni kutatás

A tavaly decemberben letartóztatott férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölhette a ValóVilág múlt novemberben eltűnt egykori játékosát, teljesen összetört a börtönben – írta meg a Blikk. Több mint huszonöt kilót fogyott, és nemcsak fizikailag, de lelkileg is padlóra került, nem érti, miért nem történik semmi az ügyében hosszú hónapok óta. Lászlót legutóbb júniusban hallgatta meg a rendőrség, akkor részt vett egy szembesítésen is, azóta viszont senki sem kereste.

Lacit szép lassan felemészti a sokszor reménytelennek tűnő várakozás. Telnek a hetek, hónapok, közben pedig nem történik semmi. Telefonon tudok vele beszélni időnként, és hallom a hangján, hogy nagyon elkeseredett. Amióta bent van, több mint huszonöt kilót fogyott.

– árulta el a férfi nagybátyja, dr. Brodmann Péter, aki azt sem érti miért tartják fogva családtagját, ha Fanni holtteste a mai napig nincs meg.

A férfiban a lelket ezek a telefonhívások és a látogatások tartják, akitől DNS-mintát is vettek, ám eredményét nem közölték vele – sőt, ki is zárták az ügyből.

A rendőrség eddig soha nem látott létszámú nyomozó- és szakértőcsapattal kezdte meg a munkát, sőt, még az amerikai nemzeti nyomozóiroda, az FBI szakembereinek véleményét is kikérték.

Már jóval meghaladja a 100 millió forintot a VV Fanni utáni kutatás.