Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szél: nincs fűtés a fóti gyermekotthonban

Szél: nincs fűtés a fóti gyermekotthonban

Élőben jelentkezett be kedden Szél Bernadett ex-LMP-s országgyűlési képviselő a fóti Károlyi István Gyermekközpontból, ahol elmondása szerint nincs fűtés, hidegek a radiátorok. A videóban arról is beszámolt, hogy elromlott a kazán és nem jut pénz a javításra. Egyúttal azt a kérdést tette fel a kormánynak, “ha leszálltak a privát jetek, nem tudnának 6 millió forintot adni a gyermekotthonba?” Szél szerint 6 millióból lehetne venni egy új kazánt.

Az LMP volt társelnöke szerint egyébként annyira hideg van a gyermekotthonban, hogy a 2-3 órás látogatása alatt megfázott.

Elküldtük a kérdéseinket Kádas Istvánnak, a Károlyi István Gyermekközpont megbízott igazgatójának, aki azt válaszolta, hogy a fűtésrendszer-meghibásodásból adódó problémát elhárították, a munkálatok befejeződtek. Az intézmény Gyermekotthonai és bérlői számára a hőszolgáltatás biztosított.