Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nyugodjon le mindenki: nem marad Kisvárda sportcsarnok nélkül

Nyugodjon le mindenki: nem marad Kisvárda sportcsarnok nélkül

A sportlétesítményekért felelős állami szerv, a Nemzeti Sportközpontok leállította a kisvárdai multifunkcionális sportcsarnok tervezését és kivitelezését – derült ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből még májusban.

Aki akkor a kardjába dőlt, az most bánhatja, mert a Nemzeti Sportközpontok most közbeszerzésen keres vállalkozót a kisvárdai multifunkciós sportcsarnok tervezésére és kivitelezésére, vagyis lesz!

A csarnok a stadion mellett épülhet fel uszkve 3,5 milliárd forintból. A csarnokkal szemben alapvető elvárás, hogy magyar, európai és nemzetközi kupamérkőzések lebonyolítására is alkalmas legyen.

A csarnokhoz 43 parkoló és 400 kerékpár tároló is jár, a többszintes épület részben akadálymentesített lesz két lifttel a küzdőtéren 2 kézilabda és 2 kosárlabda edzőpálya is helyet kap, és 4000 fő fér majd el benne.

(napi.hu)