Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Koncert közben pfújolták ki Majkát Curtis miatt

Koncert közben pfújolták ki Majkát Curtis miatt

Ganxsta Zolee és a Kartel a Budapest Parkban egy hatalmas bulival ünnepelte meg egyik tagjuk, Big Daddy Laca ötvenedik születésnapját, és az este utolsó vendégelőadójaként Majka is színpadra állt.

A koncerten eredetileg Curtis is megjelent volna, és bár Zoli mindkettőjükre számított, hiszen mindkét férfit a barátjának tartja, végül a feszültség elkerülése miatt csak az ózdi hős lépett fel. Úgy tűnik, az egykori jó barátok konfliktusa még mindig megosztja a közönséget is, ezt bizonyítja, hogy amikor Majoros Péter a Budapest Park színpadára lépett, a jelen lévők egy része pfujolni kezdett, míg

a közönség több tagja a „Hol van Curtis?!” rigmust kántálta.

Látszólag ez a kis közjáték Majkát nem billentette ki a szerepéből. Az ózdi hős nem volt rest azonnal magát állítani a középpontba, ugyanis miközben a Heroin című Ganxsta-dalt szövegelte, a számtalan drogos utalással túlfűtött sor alanyát hol kimondva, hol pedig kimondatlanul, de gondolkodás nélkül Curtisre változtatta.

Azt szerettem volna, ha mind a ketten ott vannak a bulin, de nem így történt, Majka jött egyedül. Ha a döntés rajtam áll, akkor vagy mind a ketten ott vannak, vagy egyikük sem, mert nem akarok választani kettőjük között. Csakhogy ez nem rajtam múlt, nekem is a fejem felett döntöttek, a mene­dzsment úgy határozott, hogy Majka legyen, nem volt beleszólásom. Én Petikét is, meg Atikát is nagyon szeretem, és véleményem szerint együtt a legjobbak.

mesélte az esetről a házigazda, Ganxsta Zolee.

(Bors)