Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bosszút állna a kétéves áldozat nagymamája a várpalotai gyilkoson

Bosszút állna a kétéves áldozat nagymamája a várpalotai gyilkoson

A rendőrség gyanúja szerint B. Zsolt múlt hét csütörtökön megölte volt barátnőjét, Enikőt és a nő gyermekét, Gergőt. A férfi állítólag nem tudta elviselni, hogy a fiatal nő szakított vele, és újra összemelegedett gyermeke apjával – írja a Blikk.hu

A lap beszélt a kisfiú nagymamájával, aki azt mondta, a fiához mentőt kellett hívni, olyan állapotba került a hír hallatán.

Most csak fekszik és néz maga elé. Fél, hogy, soha sem lesz jobban. Egyetlen pillanat alatt veszítette el a szerelmét és imádott kisfiát. Erre a fájdalomra nincsenek szavak.

A Blikk korábban megírta: a szomszédok múlt pénteken vérbe fagyva találták P. Enikőt és kisfiát, Gergőt. Életüket a gyanú szerint B. Zsolt oltotta ki, aki egy rövid ideig a fiatal nővel élt. Enikő azonban rájött, hogy mégis gyermeke apját szereti, ezért szakított Zsolttal, és újra összejött P. Gergővel. A gyilkosság előtt csak azért találkozott a férfival, hogy visszakapja a laptopját, amit a férfi megjavított. B. Zsolt nem tudja megmondani, miért ölte meg az édesanyát és gyermekét. A férfi beismerő vallomást tett, de tette után felforgatta az egész lakást, mindent kiborított a szekrényekből. Talán rablógyilkosság látszatát akarta kelteni.

A nagymama a Blikknek azt mondta, bosszút forral a férfi ellen, aki elvette tőle legféltettebb kincsét.

Állítása szerint pontos terve van a találkozással kapcsolatban, ennél többet azonban nem mondott.

A borítókép illusztráció: Ivándi-Szabó Balázs