Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szél Bernadett beperli Sallai Róbert Benedeket

Szél Bernadett beperli Sallai Róbert Benedeket

Miután bejelentette, hogy kilép az LMP-ből, Szél Bernadett első interjúját az ATV-nek adta, ahol Rónai Egon kérdezte. A beszélgetés elején már kijelentette, hogy akik figyelik a politikát, sejthették, hogy ilyen irányba mennek a dolgok, és egy ideje érezhető volt a nyilatkozatain, hogy eltértek az LMP központi irányvonalától. A műsorból az is kiderült, hogy vezetési válság van a pártban.

Elmondta, hogy az úton, amin a párt jár, már nem tudott velük tartani. Arra a kérdésre, hogy a párt jobbra tolódik e, elmondta, hogy az utóbbi időben már problémák voltak azzal, ha olyan megnyilvánulása volt, ami inkább baloldali, vagy liberális volt – és szerinte felbomlott a konzervatív és a liberális politika egyensúlya az LMP-ben.

Szél – arra reagálva, hogy Sallai Róbert hűtlen kezeléssel vádolta meg – elmondta, hogy beperli Sallait. „Vele a bíróságon találkozunk”– hangsúlyozta.

Borítókép forrása: Ivándi-Szabó Balázs