Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Beismerte a várpalotai kettős gyilkosságot a gyanúsított exbarát

Beismerte a várpalotai kettős gyilkosságot a gyanúsított exbarát

Ahogy pénteken a Zoom.hu is beszámolt róla, egy 22 éves nő és 2 éves gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén. Az áldozat 21 éves párjához mentő érkezett, ugyanis vélhetően rosszul lett. A Bors beszámolója szerint a rendőrség a nő expartnerét, a berhidai B. Zsoltot gyanúsította a gyilkossággal, aki beismerő vallomást tett. A Bors megszólaltatta a gyanúsított kirendelt védőjét, dr. Polgári Pétert, aki elmondta:

– Zsolt zavart állapotban van, nyomasztja, amit tett, de ez bárkit nyomasztana. A férfi órákon át tett tanúvallomást, és a borzalmak előtti utolsó órákról is beszélt. Kiderült: megbeszélte Enikővel, hogy találkoznak, a nő laptopja ugyanis nála volt, ő javította. Órákat együtt voltak, gond nélkül beszélgettek. Arra, hogy miért tette, amit tett, nem tud magyarázatot adni. Az biztos, hogy eddig büntetlen előéletű volt, semmi jogsértőt nem tett.

Kiemelt kép: Police.hu