Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lindsay Lohannek súlyos problémái lehetnek: élőben akarta elvenni egy hajléktalan pár gyermekeit

Lindsay Lohannek súlyos problémái lehetnek: élőben akarta elvenni egy hajléktalan pár gyermekeit

Lindsay Lohan (nem meglepő módon), az internet kereszttüzébe került frissen közzétett Instagram élőzésével, melyben perceken át zaklat és követ egy hajléktalan párt, akiktől el szeretné venni gyermekeiket.

A videó elején szíriai menekülteknek nevezi az utcán élő párt, akikért nagyon aggódik, ezért felajánlja a szülőknek, hogy elviszi magával a kicsiket filmet nézni a hoteljébe, azonban ők köszönik nem kérnek a segítségből.

Lohan ezután egyre kétségbeesettebben próbálkozik, több nyelven beszélve próbál hatással lenni rájuk, és számonkéri hogy miért a földön hevernek a gyermekek, majd kioktatásba kezd:

Keményen kéne dolgoznod, ahogy csak tudsz, hogy meg tudj adni a gyermekeidnek egy szebb jövőt.

Pár perc után a beazonosítatlan család megunja Lohan szövegelését, összepakolják cuccaikat, és elindulnak, azonban nem tudnak elmenekülni a díva elől, aki közben gyermekcsempészettel és az “arab kultúra tönkretételével” gyanúsítja őket.

Forrás: Instagram

A körülbelül tíz perc hosszú, szombat hajnalban közzétett videó végén eldurvul a helyzet,

amikor az édesanya földre küldi a magán kívül kerülő celebet, mert az megpróbálja elvenni tőlük a gyermekeket.

A felvétel helyszínét nehéz meghatározni, feltehetően Párizs vagy Moszkva lehet a helyes megoldás, hiszen Lohan ezekben a városokban posztolt a közelmúltban.

Követői mára az élőzés közben is felháborodásuknak adtak hangot, Lindsey Lohan azonban egyelőre még nem szólalt meg az ügyben.

(BBC, borítókép: Instagram)