Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

VV Fanni családja nehéz döntést hozott

VV Fanni családja nehéz döntést hozott

VV Fanni szülei úgy döntöttek, eladják martonvásári családi házukat, azt az ingatlant, ahol még mindig egy berendezett szoba várja az egykori valóságshow-szereplőt.

“Még mindig érintetlenül áll Fanni szobájában minden. Itthon várják a holmijai is, holott már tudom, hogy nem jön haza. Sok ruháját, személyes tárgyát elhoztuk a budapesti bérelt lakásából. Még mindig szinte mindennap bemegyek a pici szobába, leülök az ágya szélére, és csak nézek magam elé. Megnézem a ruháit, megszagolom a kedvenc parfümjét, még a kontaktlencsetartója is a polcon van, nem tudtam eddig kidobni, mert mindig arra gondolok, még szüksége lehet rá. Persze, tudom, hogy ez butaság, de az anyai szív már csak ilyen. A két kicsi kutyája, Kevin és Minnie is nálunk van, nagyon szeretjük őket, de mindig az jut eszembe, Fanni mennyire imádta őket, sehová nem ment nélkülük. Amikor ezekre gondolok, annyi kérdés és érzés önt el hirtelen”

– mondta Katalin a Blikknek.

Az édesanya hozzátette, hogy kell az új otthon, ahol nem folyton a lányát látja maga előtt.