Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Márki-Zay Péter leleplezte Lázár János ördögien ravasz tervét

Márki-Zay Péter leleplezte Lázár János ördögien ravasz tervét

A cél Hódmezővásárhely visszaszerzése a Fidesz számára.

Márki-Zay Péter Facebook bejegyzésben azt írta, hogy eddig is nyílt titok volt, hogy Lázár János fideszes parlamenti képviselő politikai célja a a “város visszaszerzése”, de most bizonyítékot is talált a volt miniszter “ördögien ravasz tervére.”

A ravasz terve szerint a Fidesz célja a város működésnek ellehetetlenítse, így minden baj a független polgármester fejére hullik vissza. Ám most egy levelet is elfogott a polgármester, amelyben Lázár sajtósa arra kérte a város fideszes politikusait, hogy semmilyen ügyben ne nyilatkozzanak a sajtónak –

mert ezzel azt a benyomást keltenék, hogy a város működik.

Hódmezővásárhely hosszú éveken keresztül a Fidesz és Lázár János politika fellegvára volt, ám az idei tavaszi időközi polgármesteri választáson a Fidesz jelöltjével szemben a független Márki-Zay diadalmaskodott, ám a közgyűlésben megmarad a Fidesz többsége.