Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kizuhant egy lombházból Leslie Mandoki lánya

Kizuhant egy lombházból Leslie Mandoki lánya

A Bild értesülése szerint kizuhant egy lombházból Julia Mandoki. Leslie Mandoki lánya körülbelül 6-8 méteres magasságból esett ki a Hambachi erdőben. Julia egy természetvédő akció keretein belül kapaszkodott fel a tüntetők lombházába, hogy így védelmezze az észak-rajna-vesztfáliai erdőséget.

„Amikor csütörtök reggel kivonultak ellenünk a rendőrök, gyorsan felmásztam az egyik lombház létráján. Már annak utolsó fokánál jártam, amikor megláttam, ahogy emberek kerültek életveszélybe. Éppen akkor ért fel egy másik lombház kötélkorlátja fölé a rendőrség emelőpadja. Elképzelhetetlen pánik lett úrrá rajtam, és ekkor zuhantam le a nyolc méteres mélységbe”

– mesélte az énekesnő, aki elmondta, még ő sem tudja, hány napot kell a kórházban töltenie.

Leslie Mandoki aggódik a Juliáért, de védelmébe vette a lányát.

„Meghalhatott volna a lányom, de az is előfordulhatott volna, hogy élete végéig kerekesszékbe kényszerül. Az orvosok azt mondják, nincs életveszélyben. Több bordája eltört, és az egész testét véraláfutások borítják. Még több napot kell a klinikán töltenie, hogy bizonyosak legyenek abban, nem szenvedett belső sérülést. Julia nem egy öntörvényű álmodozó, hanem egy idealista művész, aki fel akarja hívni a figyelmet a párizsi klímaszerződés betartására”

– nyilatkozta a magyar származású zenész.